Logo van Provincie Groningen
Werkplekken

Jouw werkplek

Een groot deel van onze mensen werkt in het provinciehuis. Ook zijn er collega's die werken in de buitendienst op verschillende locaties in de provincie. Zij werken bijvoorbeeld aan de weg, op een schip of zorgen ervoor dat de bruggen en sluizen werken.

Het provinciehuis ligt in het hart van de stad Groningen, aan de voet van de Martinitoren. Je loopt zo de binnenstad in en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ons duurzame kantoorgebouw bestaat uit een oud en nieuw gedeelte, waar werken en ontmoeten centraal staan. Dit kan op kantoor, maar ook in onze flexibele kantoorvleugel. Hier vind je inspirerende ruimtes met voorzieningen die uitnodigen tot samenwerking en ontspanning. In welk deel je ook zit, je hebt hier een prettige werkplek met een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, douches en kleedruimtes.

Je krijgt bij ons de ruimte om je werktijden zelf in te delen en ook is thuiswerken bij ons heel normaal. Je krijgt bij ons de middelen zodat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken.