Logo van Provincie Groningen
Een medewerker die ingewerkt wordt

Trainees

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wij bieden periodiek een traineeprogramma aan waarin je je breed kunt ontwikkelen en werkt aan projecten die echt impact maken op de omgeving.

Voor wie?

Het traineeprogramma is voor net-afgestudeerden en starters met maximaal 2 jaar werkervaring met zowel een hbo– of wo-diploma.

Wat bieden wij?

Als trainee bij de provincie Groningen krijg je 2 jaar lang alle ruimte om je opgedane kennis tijdens bij ons in te zetten waarbij je in principe op drie plekken zit volgens het schema intern-extern-intern. Naast het uitvoeren van een traineeopdracht krijg je ook een trainingsprogramma aangeboden om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Wij bieden jou een werkomgeving waarin je je kunt inzetten voor interessante maatschappelijke dossiers.

Wie zoeken wij?

Met ons traineeprogramma bieden we starters een uitdagende plek in het Noorden. Bij de selectie van trainees zoeken wij ambitieuze starters met een drive voor de publieke sector die een verrijking zijn voor onze organisatie. Kom maar op met die frisse blik en nieuwe inzichten!

Wanneer?

Het laatste traineeprogramma liep van april 2021 tot en met maart 2023. Wij werken nu aan het realiseren van een nieuw programma. Op dit moment is de werving dan ook nog niet geopend. Maar je kunt je altijd registreren om een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe werving start. Heb je vragen over het traineeprogramma? Neem dan contact op met Randy Martens via r.o.martens@provinciegroningen.nl.

Registreer je direct