Logo van Provincie Groningen
Een medewerker die ingewerkt wordt

Trainees

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wij bieden een traineeprogramma waarin je je breed kunt ontwikkelen en werkt aan projecten die echt impact maken op de omgeving.

Voor wie?

Het traineeprogramma is voor net-afgestudeerden en starters met een hbo– of wo-diploma (maximaal 2 jaar werkervaring).

Wat bieden wij?

Als trainee bij de provincie Groningen krijg je 2 jaar lang alle ruimte om je opgedane kennis tijdens bij ons in te zetten. Naast het uitvoeren van een traineeopdracht krijg je ook allerlei handvatten om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Wij bieden jou een werkomgeving waarin je je kunt inzetten in interessante maatschappelijke projecten. De begeleiding van het traineeprogramma is in handen van GOA Publiek.

Wie zoeken wij?

Met ons traineeprogramma bieden we starters een uitdagende plek in het Noorden. Want voor een interessante functie hoef je echt niet persé naar de Randstad! Bij de selectie van trainees zoeken wij ambitieuze starters die onze organisatie weten te verrassen. Kom maar op met die frisse blik en nieuwe inzichten!

Vacatures

Het huidige traineeprogramma loopt van april 2021 tot en met maart 2023. In deze periode verschijnen geen nieuwe trainee vacatures. Maar je kunt je altijd registreren om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod.

Registreer je direct