Logo van Provincie Groningen

Provincie Groningen: werken aan de ambities van morgen

Werken bij provincie Groningen

Vanuit hartje Groningen zetten ruim 1000 medewerkers zich dagelijks in voor een mooie provincie. Een provincie waar het prettig wonen en werken is. Waar mensen zich veilig voelen. Waar veel valt te zien en te beleven. Waar duurzaamheid en economie hand in hand gaan en met voldoende plek voor de natuur. Hier werken we aan. Soms alleen, maar vaak met andere overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven. De provincie biedt veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega's werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe en uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!

Werken voor provincie Groningen

Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie provincie? Ontdek de mogelijkheden.

Naar vacatures

Ontdek onze arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de ruimte om je werk in te richten op de manier die bij jou past. Ook hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling.

Naar arbeidsvoorwaarden

Op de hoogte blijven van onze vacatures

Ontvang onze vacatures in je mailbox, houd overzicht over je sollicitaties en plaats je cv in onze kandidatenbank.

Registreer je direct

Partner van Noorderlink

De provincie Groningen is partner van Noorderlink. Hiermee heb je toegang tot ruim veertig grote werkgevers in Noord-Nederland. Als werknemer bij de provincie Groningen kun je door ons lidmaatschap deelnemen aan o.a. workshops, congressen, werktafels en platformen van Noorderlink.

Logo van Noorderlink

Wij geven je de ruimte!

Bij onze organisatie werken gepassioneerde en ambitieuze professionals. Wij bieden interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij geloven dat iedereen talenten heeft en willen dit optimaal benutten. Een cursus of training volgen? Een inspiratiesessie van collega's bijwonen? Een extra klus doen die bij jou past? Wíj geven je de ruimte; jíj neemt het voortouw!