Logo van Provincie Groningen

Nienke Vermaak

Programmamanager

Achtergrondfoto bij testimonial van Nienke Vermaak

“Ik krijg veel ruimte en vertrouwen om mijn werk zelf in te richten en daar bloei ik van op”

Als programmamanager ben ik met meerdere projecten en programma's bezig, waaronder het project ‘Dubbele Dijk’. Dit project is onderdeel van de dijkversterking en bij het ontwikkelen van deze duurzame dijk is rekening gehouden met de stijging van de zeespiegel door klimaatveranderingen. De Dubbele Dijk is niet alleen goed voor onze veiligheid, maar ook voor de natuur, landbouw en recreatie in Groningen.  

Geen werkdag is hetzelfde. Ik leg veel contacten met hogescholen, bewoners en ik ga natuurlijk ook naar de dijk toe. Dit maakt mijn werk ontzettend leuk! Het is mooi om te merken hoe we met steeds kleine stapjes een positieve verandering in de toekomst krijgen.  

Ik krijg veel ruimte en vertrouwen om mijn werk zelf in te richten en daar bloei ik van op. Er is vanuit de organisatie ook veel aandacht voor de balans tussen je werk en privé. Dat vind ik erg belangrijk. Daarnaast werk ik in een leuk team waar ontzettend veel kennis zit. We zijn flexibel in onze samenwerking en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. We werken allemaal aan hetzelfde doel en dat is mooi om te zien.  

Onze andere talenten