Logo van Provincie Groningen
2 vrouwen aan het discussieren bij een touch display

Stages

Van snuffelstage tot afstudeerplek. Van beroeps - tot wetenschappelijk onderwijs. Jaarlijks krijgen we veel studenten over de vloer. Wil jij ook ervaren hoe het is om samen met zo'n 1000 collega’s de provincie Groningen steeds wat mooier te maken en ontdekken hoe verrassend leuk het is om bij de provincie te werken? Door stage te lopen zorg je ervoor dat je je op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt. Start je loopbaan met een stage binnen de provincie Groningen!

Stageplekken

Er zijn veel verschillende soorten stages mogelijk. Van meelopen tot afstuderen op mbo-, hbo- of wo-niveau. Omdat de provincie werkt aan veel verschillende thema's, valt er van alles te leren. Bijvoorbeeld binnen een team secretaresses of financieel adviseurs. In een team dat gaat over energietransitie of gaswinning. Ben je geïnteresseerd in juridische of juist facilitaire zaken? En is een kantoor niks voor jou, dan hebben we ook plek op de weg, een brug of sluis. Met een stage doe je praktijkervaring op in een functie die jou aanspreekt!

Peerd van Ome Loeks Hoofdstation Groningen

Vacatures

Enthousiast geworden? Bekijk dan de stagevacatures op onze website!
Staat er geen passende stage tussen? Maak dan een nieuwe zoekopdracht in je account aan. Zodra er een stage beschikbaar komt krijg je daar een melding van per mail!

Naar stages

Wat bieden wij?

  • Een stage bij een interessante werkgever met leuke collega's en goede begeleiding!
  • Je wordt onderdeel van een professioneel en enthousiast team en je werkt aan uitdagende projecten met impact. Goed voor je cv, welk pad je daarna ook kiest
  • Een stagevergoeding van 350 euro bruto per maand bij een week van 36 uur